Talent Noetsele

Restaurant en zalencentrum

Welkom bij Talent Noetsele te Nijverdal. Graag willen we ons aan u voorstellen. Talent Noetsele is prachtig gelegen aan de rand van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Talent Noetsele is een plek waar u kan ontspannen en ruimte kan geven aan het goede leven. Heerlijk eten en drinken in ons restaurant, in een sfeer van ongedwongenheid is iets waar wij als team voor staan.

Juist met onze talenten zijn wij in staat om maatwerk te bieden zodat u kwalitatieve tijd voor uzelf en elkaar heeft.

Bij ons geeft u gehoor aan het innerlijke van de mens. Bij Mijn Verborgen Talent oftewel Talent Noetsele vindt u de plek waar dat kan.

Bij Talent Noetsele vinden we het belangrijk dat de zintuigen op een positieve manier geprikkeld worden. Dit proberen wij te bereiken door te werken met zoveel mogelijk vers- en streekproducten. Dat betekent dat we per seizoen kijken welke producten op dat moment aanwezig zijn. Het gevolg is dat de gerechten die dan worden geserveerd op hun best zijn, wat de kwaliteit van de smaak dan weer ten goede komt.

Of u nu bij Talent Noetsele een feest geeft, een personeelsuitje heeft of gezellig komt eten en drinken, door te investeren in Talent Noetsele draagt u bij aan het verwezenlijken van maatschappelijk betrokken ondernemerschap. U biedt ons de gelegenheid om het geld op een manier te investeren die tegemoet komt aan de idealen die wij als organisatie proberen na te streven.

Bezoek website


Default Parallels Plesk Panel Page - - .
Adres

  • Adres: Holterweg 105
    7441 DE, Nijverdal

  • Telefoon: 0548-612568

Onze locatie: