Landgoed Overcinge

Landgoed Overcinge: een charmante, monumentale trouwlocatie gelegen in het mooie Havelte te Drenthe. Alle aspecten zijn aanwezig voor uw bruiloft. Sfeer, rust, ruimte, authenticiteit en alle vrijheid voor een unieke invulling van huwelijksdag.

 

U gaat trouwen en bent op zoek naar de perfecte locatie? Bij Landgoed Overcinge bent u aan het juiste adres! Bij Landgoed Overcinge kunt u uw gehele huwelijksdag laten verzorgen. Onze sfeervolle Stijlkamers zijn zeer geschikt om uw huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden. Uiteraard is het ook mogelijk om bij goed weer de ceremonie te houden in de buitenlucht. Hiervoor biedt de binnenplaats, de landschapstuin of het theeprieeltje uitkomst.

 

Aansluitend op het officiële gedeelte, de huwelijksvoltrekking, kan er een receptie gehouden worden in onze Tuinkamer of op het terras.

 

Heeft u ook al gedacht aan de fotoreportage? De originele ophaalbrug, het theeprieeltje maar uiteraard het gehele landgoed vormt een bijzondere achtergrond voor de bruidsreportage.

 

Trakteer uw gasten op een fantastisch diner! Landgoed Overcinge beschikt over creatieve cateraars die het diner naar uw wensen samenstelt. Hierbij kunt u denken aan een geserveerd diner, koud- en warm buffet, barbecue of zelfs een combinatie hiervan!

 

Uw bruiloft afsluiten met een knalfeest, dat kan in onze imposante Boerderijzaal. Deze ruimte is geschikt voor een gezelschap tot 300 personen die u kunt entertainen met livemuziek middels een band of DJ. Wij kunnen voor u ook muziek, licht, geluid, de aankleding en uiteraard de hapjes regelen.

 

Trouwt u dus intiem en informeel of juist groots en traditioneel?Bij Landgoed Overcinge bent u aan het juiste adres voor uw trouwdag!

 

Bezoek websiteLandgoed Overcinge


Landgoed Overcinge - Een vergadering, huwelijk, intiem diner of juist uitpakken met een groot feest? Het historische Landgoed Overcinge biedt vele mogelijkheden voor speciale gelegenheden die vragen om een uitzonderlijk karakter. - .
Adres

  • Adres: Linthorst Homanlaan 1
    7971 RK, Havelte

  • Telefoon: 0521-343483

  • GSM: 06-53832501

Onze locatie: