Restaurant Bataviahaven

Het hele team van restaurant Bataviahaven staat tijdens de voorbereiding van het begin tot het eind klaar voor het bruidspaar én de gasten. In de voorbereiding ondersteunen wij het bruidspaar waar nodig is en kunnen wij alle zorgen uit handen nemen. Ook op de dag zelf staat het team klaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

PROFESSIONEEL

Het hele team van restaurant Bataviahaven in Lelystad staat tijdens de voorbereiding van het begin tot het eind klaar voor het bruidspaar én de gasten. In de voorbereiding ondersteunen wij het bruidspaar waar nodig is en kunnen wij alle zorgen uit handen nemen. Ook op de dag zelf staat het team klaar om er een onvergetelijke dag van te maken. Wij zorgen ervoor dat de mooiste dag van uw leven tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat u alle tijd heeft om te genieten van deze bijzondere dag op de mooiste locatie van Flevoland.

BETROUWBAAR

Tijdens het gehele traject van voorbereidingen heeft het bruidspaar dezelfde contactpersoon die bereikbaar is voor vragen en opmerkingen. Op deze manier bieden wij het bruidspaar een optimale service en blijven de communicatielijnen kort. Alle wensen van het bruidspaar worden uitgebreid besproken en vervolgens vastgelegd in de offerte zodat daar geen verwarring over kan ontstaan.

INNOVATIEF

Ieder bruidspaar is anders en heeft eigen wensen en ideeën. Bij restaurant Bataviahaven is maatwerk dan ook erg belangrijk. Wij bieden geen standaard pakketten maar denken met het bruidspaar mee en kunnen alle zorgen uit handen nemen. We houden trends en ontwikkelingen goed in de gaten zodat we het bruidspaar optimaal kunnen adviseren.

Bezoek websiteRestaurant Bataviahaven


Restaurant Bataviahaven Lelystad - Restaurant Bataviahaven Lelystad - Eten op een unieke plek direct aan het water! - Een vergadering, nieuwjaarsreceptie of teambuildingsessie met uw bedrijf: restaurant Bataviahaven in Lelystad zorgt voor een onvergetelijke dag of avond. - .
Adres

  • Adres: Bataviahaven 1
    8242 PR, Lelystad

  • Telefoon: 0320-260833

Onze locatie: