Chateau De Raay

Chateau De Raay is een geheel gerestaureerd kasteelhotel waarin luxe, kunst en ambiance centraal staan is dé meest unieke locatie van Zuid-Nederland is een zeldzaam decor om elkaar eeuwig trouw te beloven.  

Een bijzondere locatie voor een bijzondere dag

Ons ruime kasteelhotel, gebouwd in het jaar 1236, is sprookjesachtig gelegen op een landgoed van 13 hectare groot. Met een eigen stuk bos, een lange oprijlaan, prachtige vijver, mooie terrassen en tuinen met bijzondere tuinkunst krijgt u direct een weelderig gevoel. Het kasteel is aaneengesloten met twee bijgebouwen door een imponerende glazen Wintertuin. De Wintertuin biedt u de mogelijkheid te dineren en feesten tot 350 personen.

 

Trouwen in een schitterend decor

Als officiële trouwlocatie is er de mogelijkheid voor u om elkaar het jawoord te geven in de voormalige kapel, authentieke Stijlkamers, aan de schitterende vijver of in de uitgestrekte tuinen onder het lieflijk prieeltje.

Voor een elegante receptie, galabal of een swingend feest kunt u ook terecht in de Ballroom die gelegen is in de Oranjerie op het landgoed, aan weerzijde van het hotel, kan feesten tot 175 personen huisvesten. Tevens biedt Château de Raay de mogelijkheid om het landgoed en hotel exclusief te reserveren.

 

 Romantisch  Overnachten

Voor uw huwelijksnacht kunt u terecht in onze bruidssuite. Een uitstekende plek voor u om uit te rusten van alle festiviteiten en samen na te genieten van de dag van uw leven. Tevens zijn er voor uw gasten 50 uniek ingerichte hotelkamers die sfeervol, puur en zeer luxe zijn ingericht beschikbaar. Een aantal kamers is zelfs tot in de details ontworpen en uitgevoerd door bekende kunstenaars. Vanzelfsprekend zijn al onze kamers van alle moderne gemakken voorzien.

Bezoek websiteChateau De Raay


Sandton Hotels | Sympathieke gastvrijheid, super locaties. - - .
Adres

  • Adres: Raayerveldlaan 6
    5991 EN, Baarlo

  • Telefoon: +3177-3214000

Onze locatie: