Hollands Glorie

Hollands Glorie beschikt over een vloot van klassieke salonboten en traditionele zeilschepen, die uitermate geschikt zijn voor uw bruiloftsfeest. Enkele schepen zijn zelfs een officiële trouwlokatie in de gemeente Weesp.

Vier de mooiste dag van uw leven op een unieke locatie!

Uw trouwdag is een bijzondere gebeurtenis, dat begrijpen wij als geen ander. Onze traditionele zeilschepen en klassieke salonboten zijn zeer geschikt  voor een sfeervol diner, een stijlvolle receptie en een spetterend feest. Tevens bestaat de mogelijkheid om aan boord uw huwelijk officieel door een ambtenaar van de burgerlijke stand te laten voltrekken.

Voormalig stoomschip Hydrograaf, driemastklipper Sanne Sophia en salonboot Lelie zijn zelfs een officiële trouwlocatie in Weesp.De Hydrograaf, een voormalig stoomschip anno 1910 kent u wellicht ook als de enige echte Pakjesboot 12 van Sinterklaas! Vanuit de comfortabele bovensalon heeft u een riant uitzicht en in de sfeervolle benedensalon vindt u de gezellige bar en dansvloer. Buiten, op het ruime bovendek en op het middendek is veel zitgelegenheid.

De Sanne Sophia is met haar ruime salon uitermate geschikt voor grotere groepen. Bovendeks beschikt het schip over ruime dekken met veel zitgelegenheid en met fraaie authentieke lichtkoepels en toegangsluiken. Benedendeks vindt u de grote salon met bar en diverse zitjes. Door de vele scheepse elementen ademt het schip een authentieke, nautische sfeer uit. 

Door de riante salon met bar en de gezellige inrichting met veel zitgelegenheid, is de Lelie bij uitstek geschikt voor tochten met gezelschappen, zoals bruiloften en feesten.Het massief houten interieur, de met rood pluche beklede banken en de nostalgische verlichting zorgen, in combinatie met schitterende glas-in-loodramen, voor de sfeer van weleer. 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek over onze mogelijkheden.

Bezoek websiteHollands Glorie


Hollands Glorie - Een onvergetelijk verblijf op het water? Vaar mee met ons mee! - Een onvergetelijk verblijf op het water? Vaar mee met de vloot van Hollands Glorie! Zowel voor kleine of grote groepen, maar ook voor individuele opstappers bieden wij arrangementen op maat aan. - .
Adres

  • Adres: Nijverheidslaan 1-d
    1382 LE, Weesp

  • Telefoon: 0294-271561

Onze locatie: