t Binnenhof

Een gezellige dag beleven in Nationaal park de Weerribben-Wieden is wat ’t Binnenhof u het gehele jaar door kan bieden.

Een gezellige dag beleven in Nationaal park de Weerribben-Wieden is wat ’t Binnenhof u het gehele jaar door kan bieden. Naast een uitgebreide lunch- en specialiteitenkaart (koffie, bier-, wijn- en ijsspecialiteiten), a la carte kaart biedt ’t Binnenhof activiteiten aan, aangepast aan het seizoen zowel in- als outdoor. Ook voor de wintermaanden is er een heel divers aanbod, met mogelijkheid om (volledig) 1 of 2 nachten te overnachten.

Naast deze activiteiten is ’t Binnenhof ook een ideaal start en vertrekpunt voor diverse wandel- en fietsroutes, aangezien ze opgenomen zijn in de fiets- en wandelknooppuntenroutes. Kortom: voor een gezellige dag uit met uw familie, vrienden of collega’s of voor uw huwelijks (jubileum) feest is Café-Restaurant ’t Binnenhof de geschikte partner in organisatie en culinaire verzorging, maar ook voor vergaderingen, bijeenkomsten en (meerdaagse) congressen bent u bij ’t Binnenhof aan het juiste adres.

Bezoek websitet Binnenhof


Restaurant ’t Binnenhof Paasloo Overijssel (nabij Steenwijk) - Restaurant ’t Binnenhof (met zwembad en speeltuin) is gelegen in het dorpje Paasloo (bij Steenwijk), dat aan de rand van natuurgebied ‘de Weerribben’ in Overijssel ligt. Bekijk alle dagjes uit en familieuitjes! - .
Adres

  • Adres: Binnenweg 12
    8378 JJ, Paasloo

  • Telefoon: 0561452992

Onze locatie: