Van der Valk Hotel Goes

Laat uw wensen in vervulling gaan, alles mogelijk! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de juiste invulling van uw mooiste dag en alles wat hierbij komt kijken.

Laat uw wensen in vervulling gaan, alles mogelijk! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren bij de juiste invulling van uw mooiste dag en alles wat hierbij komt kijken. Voor zowel een groot feest of juist een intieme viering van uw huwelijksdag is onze locatie uitermate geschikt.

Onder het genot van een broodje verzamelen voordat u naar de kerk of het stadhuis gaat? Onze bar, brasserie en terras hebben al vele gezelschappen mogen ontvangen.

Wij verrassen uw gasten graag op culinair gebied met een goed georganiseerd buffet of uitgeserveerd diner. Net dat beetje extra? Laat ons een heerlijk bijpassend wijn- en/of bierarrangement voor u samenstellen, zorgvuldig geselecteerd en uiteraard afgestemd op uw menu.

Tijdens de receptie ontvangen wij uw gasten in een van onze gezellige feestzalen onder het genot van een drankje en een hapje, een lekker stuk gebak of bijvoorbeeld een spectaculaire bruidstaart. Pakt u het graag groots aan? Uiteraard kunnen we de avond uitbreiden met een gezellige feestavond, wellicht onder begeleiding van feestelijke muziek in de vorm van een band of DJ.

De dag romantisch afsluiten? Wat dacht u van een overnachting in onze bruidssuite! Tevens hebben wij de beschikking over een schitterende trouwauto, die u op de mooiste dag van u leven kan ophalen en naar het hotel brengen.

Iedere bruiloft is uniek, daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Met veel plezier maken wij voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat. Uiteraard is er ook gelegenheid om een kijkje te nemen in onze feestzalen. Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen om, onder het genot van een drankje, de perfecte invulling van deze bijzondere dag te bespreken.

Bezoek websiteVan der Valk Hotel Goes


Van der Valk hotel Goes - Hotel Goes - 131 comfortabele kamers en suites met ruim balkon. Gezellig ontspannen na een intensieve dag.  7 multifunctionele zalen, gratis parkeren en - .
Adres

  • Adres: Anthony Fokkerstraat 100
    4462 ET, Goes

  • Telefoon: 0031-113315800

  • GSM: 0031-113315830

Onze locatie: