Cafe zaal De Wielerbaan

Ben welkom bij Café-zaal De Wielerbaan. Uw locatie voor feesten, partijen, bruiloften, verenigingsavonden of -middagen, enzovoort. Bezoek onze website voor meer informatie.

Café-zaal De Wielerbaan uw locatie voor feesten, partijen, bruiloften, verenigingsavonden of -middagen, enzovoort. Kijk eens op onze website. Op deze manier krijgt u al enig inzicht in de diverse mogelijkheden die onze zaak u te bieden heeft. Elke gelegenheid of feest is speciaal en verdient daarom alle zorg en aandacht om het tot een succes te maken. Het meest duidelijke beeld krijgt u wanneer u ons bezoekt. Geheel vrijblijvend nemen wij met u de dag/avond door, van A tot Z, en laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Bezoek websiteCafe zaal De Wielerbaan


café-zaal De Wielerbaan, het familie café van Cranendonck - Café-zaal De Wielerbaan uw locatie voor feesten, partijen, bruiloften, koffietafels, bedrijfsborrels, vergaderingen, Of natuurlijk voor een gezellig borreltje aan de bar, of een drankje op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. - .
Adres

  • Adres: Maarheezerweg 9
    6021 CN, Budel

  • Telefoon: 0495-495539

Onze locatie: