Landgoed Wolfslaar

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere omgeving. Landgoed Wolfslaar in Breda is een unieke plek voor uw huwelijksvoltrekking, de bruidsborrel, het diner en het feest. Wij verzekeren u dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat uw bruiloft een dag wordt waarover u en uw gasten nog lang napraten.

Landgoed Wolfslaar is een bijzondere locatie voor waarachtige ontmoetingen. Aan de zuidrand van Breda vindt u een plek, waar u en uw gasten zich ongetwijfeld thuis voelen. Midden in deze weelderige, ongerepte natuur vindt u ons imposante landhuis, met alle ruimte voor uw huwelijk.

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere omgeving. Het landhuis is een unieke plek voor uw huwelijksvoltrekking, de bruidsborrel, het diner en het feest. De smaakvol ingerichte salons bieden ruimte aan maximaal 400 gasten. Bij mooi weer verzorgen wij zoveel mogelijk van de feestelijkheden in onze prachtige tuin. Wij verzekeren u dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat uw bruiloft een dag wordt waarover u en uw gasten nog lang napraten.

 

 Het voormalige koetshuis is getransformeerd tot een modern à la carte restaurant met een eigentijdse keuken. Onze chef-kok bereidt zijn gerechten zoveel mogelijk met duurzame en biologische ingrediënten. Geniet van eerlijk eten, van streekproducten en seizoensgebonden gerechten. Op de eerste etage van ons restaurant vindt u de Salon Privé en de Vide Salon. Deze besloten ruimtes zijn geschikt voor kleine gezelschappen. Bij mooi weer is het terras een ideale plek om te lunchen of dineren. We staan voor excellent gastheerschap. Onze Michelinster is dan ook de kroon op onze pure passie.

 

Landgoed Wolfslaar. Het bijzondere bereikbaar.

 

Bezoek websiteLandgoed Wolfslaar


Landgoed Wolfslaar Breda, Noord-Brabant | Vergaderen, Trouwen, Restaurant, Bijeenkomsten, Kookworkshops & Wijnproeverijen - Aan de zuidrand van Breda (Brabant) vindt u het schitterende Landgoed Wolfslaar. Een voortreffelijke locatie voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten op niveau. Geniet in ons met Michelin ster bekroonde a la carte restaurant in ongedwongen sfeer! - .
Adres

  • Adres: Wolfslaardreef 100-102
    4834 SP, Breda

  • Telefoon: 076-5608000

Onze locatie: