Kasteel de Haar

De mooiste dag van uw leven kunt u doorbrengen bij het meest sprookjesachtige en grootste kasteel van Nederland. Met huwelijken in het kasteel, het mooie kapelletje en buiten in de tuinen is er voor ieder wat wils. Kom ons snel bezoeken.

De mooiste dag van uw leven kunt u doorbrengen bij de meest sprookjesachtige trouwlocatie van Nederland, Kasteel de Haar Utrecht.

In het uitgestrekte park met riante waterpartijen en romantische stijltuinen ligt Kasteel de Haar met de bijbehorende eeuwenoude kapel. U kunt trouwen in de kapel, een buitenhuwelijk in de tuinen of een ceremonie in de bibliotheek van het kasteel. Het is mogelijk om de hele dag bij ons door te brengen en af te sluiten met een feest in stijl.

Zeven dagen per week kunt u bij ons het jawoord geven, zowel overdag als in de avonduren. Wij helpen u graag om van uw trouwdag een origineel en onvergetelijk sprookjeshuwelijk te maken!

Bezoek websiteKasteel de Haar


Kasteel de Haar Utrecht - Wereld van Weelde | Kasteel de Haar - Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Bezoek het kasteel met een rondleiding of maak een wandeling in het park. - .
Adres

  • Adres: Kasteellaan 1
    3455 RR, Haarzuilens

  • Telefoon: 030-6778529

Onze locatie: