De Thuiskamer

Bed & Brôchje De Thuiskamer; Uniek & Exclusief in Grou De luxe van een hotel en de privacy van een vakantiehuisje! U kunt logeren in dit prachtige rijksmonument, uit 1654 en behoort daardoor tot de oudste woning van Grou. Dit 400 jaar historische pand staat op het mooiste plekje midden in het oude hart van het dorp tegenover de 12e-eeuwse St. Piterkerk waar zowel het kerkelijk- alsook het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken.

Bed & Brôchje De Thuiskamer; Uniek & Exclusief in Grou

De luxe van een hotel en de privacy van een vakantiehuisje!

U kunt logeren in dit prachtige rijksmonument, uit 1654 en behoort daardoor tot de oudste woning van Grou. Dit 400 jaar historische pand staat op het mooiste plekje midden in het oude hart van het dorp tegenover de 12e-eeuwse St. Piterkerk waar zowel het kerkelijk- alsook het burgerlijk huwelijk kan worden voltrokken.

Ideaal gelegen in het hart van Friesland en bereikbaar per auto, trein, fiets en boot met volop parkeergelegenheid en overnachtingsmogelijkheden op loopafstand

U heeft een eigen ingang, waardoor u veel privacy geniet. Boekt u beide kamers, dan staat de B&B geheel exclusief tot uw eigen beschikking (m.u.v. de keuken, waar ik (Fraukje) `s morgens een uitgebreid Fries ontbijt voor u klaarmaak en/of uw besloten diner). 
Het pand en de plek zijn uniek en hebben in de loop der eeuwen diverse functies gehad. Vanaf april 2011 biedt het onderdak aan B&B De Thuiskamer.


Geniet in intieme sfeer samen of met het bruidspersoneel van bijvoorbeeld een besloten diner of borrel en vier uw feest groots bij de buren in een van de prachtige feestlocaties die Grou rijk is. 

Met mijn professionele aandacht en persoonlijke zorg maak ik uw verblijf onvergetelijk Uniek en Exclusief in De Thuiskamer. De liefde en passie schuilen in mijn eigen gemaakte lekkernijen, sfeer en finishing touch en dat proeft u!

Kom proeven en laat weten wat uw wensen zijn!

Bezoek websiteDe Thuiskamer


Home - De Thuiskamer - - .
Adres

  • Adres: Hoofdstraat 31
    9001 AP, Grou

  • Telefoon: 06-22608247

Onze locatie: