De Boerderij Huizen

De Boerderij Huizen is een unieke locatie om elkaar het jawoord te geven. De historische Boerderij in het oude dorp van Huizen heeft een landelijk interieur en er hangt een gemoedelijke sfeer. Met mooi weer kan de prachtige tuin ook gebruikt worden. Een perfecte locatie voor een huwelijksfeest.  

 

De mooiste dag van uw levenOp de mooiste dag van uw leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd in De Boerderij Huizen. De Boerderij Huizen is een officiële trouwlocatie. Dit betekent dat ook uw huwelijksvoltrekking in ons schitterende rijksmonument mag plaatsvinden. Bij mooi weer biedt onze tuin een betoverend decor voor de huwelijksvoltrekking of een receptie.

Romantisch intiemDe Deel heeft weinig nodig om deze om te toveren tot een romantische plek om elkaar het jawoord te geven. De mooie details van de inrichting geven een geweldige achtergrond voor uw trouwfoto’s. Direct na de huwelijksvoltrekking kunt u de bruidstaart aansnijden en proosten met Champagne. Het feest kan beginnen!

Informatie over huwelijksvoltrekkingWilt u meer weten over de prijzen en mogelijkheden of wilt u een afspraak maken om De Boerderij Huizen te bezichtigen? vul dan het contactformulier in op www.deboerderijhuizen.nl en wij sturen u vrijblijvend alle informatie per post of email toe. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 035 525 62 52.

Bezoek websiteDe Boerderij Huizen


De Boerderij Huizen | Vergaderen | Trouwen | Theater - De Boerderij Huizen is de ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, feesten, jubilea of uw bruiloft - .
Adres

  • Adres: Hellingstraat 9
    1271 VA Huizen, Huizen

  • Telefoon: 035 525 62 52

Onze locatie: