Château St. Gerlach

Kan het mooier? Het weergaloos aantrekkelijke Geuldal, het schitterende natuurgebied Ingendael, de eigen uitgestrekte parken, de stijlvolle baroktuinen, een boerenkruidentuin, een hoogstam fruitarboretum, een rozenhof, een wijngaard. Al dit fraais alleen maakt Château St. Gerlach tot dé gekende buitenplaats van Maastricht.  

Château St. Gerlach, buitenplaats van Maastricht. Een compleet landgoed, gelegen midden in het schitterende natuurgebied Ingedael met historische gebouwen en stijlvolle tuinen en parken.   De diverse klassiek ingerichte zalen en salons op het landgoed bieden een diversiteit aan mogelijkheden. De 97 luxe hotelkamers, suites en hotelappartementen bieden onderdak aan gezelschappen van verschillende grootte. De hoogwaardige Franse keuken en het hoge serviceniveau zijn de ingrediënten voor de dag van uw leven. Kerkelijk en wettelijk huwelijk Het is mogelijk te trouwen in de monumentale St. Gerlachuskerk op het landgoed. Tijdelijk is Château St. Gerlach door de Gemeente Valkenburg aan de Geul aangewezen als officiële trouwlocatie. Het wettelijk huwelijk op het landgoed is alleen mogelijk in combinatie met een culinair samenzijn en/of een feest bij Château St. Gerlach. Zalen en ruimtes Château St. Gerlach beschikt over verschillende zalen en klassiek ingerichte salons met een capaciteit variërend van 4 tot 400 personen. Bij mooi weer kan er een gedeelte van de dag plaatsvinden op een van de sfeervolle terrassen. Buffetten en diners Een stijlvol diner, een feest of een combinatie ervan kunnen wij geheel naar uw eigen wens organiseren. Onze Chef de cuisine en zijn team bieden u een ruime keuze in culinaire diners en buffetten aan. 

 

Bezoek websiteChâteau St. Gerlach


Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants |Luxe hotels en restaurants in Zuid-Limburg - Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants is een familiebedrijf dat bekend staat om haar Limburgse gastvrijheid, culinair vakmanschap & savoir vivre, en historische ambiance door vervallen monumenten te transformeren tot luxe hotel en/of restaurant. - .
Adres

  • Adres: Joseph Corneli Allée 1
    6301 KK, Valkenburg aan de Geul

  • Telefoon: 043-6088 888

Onze locatie: