Strandclub Zwoel

Strandclub Zwoel is een uniek restaurant aan de kust van Hoek van Holland. Het is het eerste strandrestaurant in Nederland welke bekroond met een vermelding en twee bestekjes in de Michelin Gids.

Strandclub Zwoel is de perfecte locatie voor uw bruiloft, zowel in de winter als in de zomer, geeft Zwoel dat stukje extra dat uw bruiloft onvergetelijk maakt.

De locatie en oppervlakte van Strandclub Zwoel leent zich uitstekend voor het organiseren van een uitgebreide strandbruiloft of juist een intiem samenzijn op een unieke locatie.

Het team van Strandclub Zwoel zal er alles aan doen om uw dag onvergetelijk te maken. Kwaliteit en service vormen de basis van ons bedrijf.

Strandclub Zwoel: op het strand van Hoek van Holland, parkeren voor de deur, moderne inrichting, open keuken, koken op het terras, vernieuwende gerechten, getrouwd worden op het strand, eigen geïmporteerde wijnen, wijnbar, prosecco bar en meer!

Bezoek websiteStrandclub Zwoel


Strandclub Zwoel in Hoek van Holland; Restaurant, Trouwlocatie en Evenementen op een Topplek! - Strandclub Zwoel, hét restaurant op het strand voor uw lunch, diner, bruiloft, personeelsuitje, feestje, bbq, teambuilding activiteiten, workshops en meer...! - .
Adres

  • Adres: Zeekant 57
    3151 HW, Hoek van Holland

  • Telefoon: 0174387767

Onze locatie: