De Landgoederij

Op een rustieke, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik, onder de rook van Utrecht, vindt u De Landgoederij. Een unieke en bijzondere trouwlocatie gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerenoveerd. Een prachtige locatie met een moderne, trendy uitstraling terwijl de sfeer van vroeger en de oude elementen bewaard zijn gebleven.

De Landgoederij beschikt over vijf zalen, die allemaal recent zijn gerenoveerd en opnieuw ingericht. Dit maakt De Landgoederij geschikt voor zowel grote als kleine gezelschappen, voor ceremonie, receptie en/of groot huwelijksfeest.

 

Direct naast De Landgoederij bevindt zich Kasteel Cammingha, een prachtig kasteel dat dateert uit 1395. Het kasteel heeft een mooie trouwzaal waar u elkaar in een sfeervolle ambiance het ja-woord kunt geven. Aansluitend kunnen wij uw receptie, diner en feest verzorgen in een van de ruimtes van De Landgoederij of op een van de grote terrassen. Het is nu ook mogelijk om alleen de trouwplechtigheid te houden in Kasteel Cammingha.

 

Wij kunnen uw gasten ontvangen op het terras terwijl u een geweldige entree maakt vanaf het water. Na een feestelijke receptie kunt u dineren op het terras of in een van onze zalen om vervolgens de avond af te sluiten met een onvergetelijk feest in De Deel.Bij De Landgoederij ervaart u gastvrijheid zoals gastvrijheid bedoeld is. De Landgoederij bezorgt u en uw gasten een dag of avond om nooit meer te vergeten. Van sales tot uitvoering, ons gastvrije team staat voor u klaar om u alle zorg uit handen te nemen!Tel daarbij het ruime eigen parkeerterrein (200 eigen plaatsen), de prachtige terrassen, de kasteeltuin en de romantische omgeving bij op en u heeft de perfecte locatie!De Landgoederij is onderdeel van Brothers Horeca Groep (BHG), een gerenommeerde horeca-organisatie met meer dan 17 jaar ervaring in het organiseren van feesten, partijen en evenementen. De Landgoederij heeft dus alle kennis in huis om, samen met u, de perfecte dag neer te zetten!

Bezoek websiteDe Landgoederij


Evenementenlocatie - Bunnik | De Landgoederij - - .
Adres

  • Adres: Camminghalaan 30
    3981 GH, Bunnik

  • Telefoon: 030-2040542

Onze locatie: