Restaurant Zuiver

Restaurant Zuiver is een bijzonder en authentiek restaurant in een oude boerderij in Utrecht. Een unieke locatie met een prachtige uitstraling en uitstekende bereikbaarheid door de ligging aan de A2. De koks van Zuiver zijn geïnspireerd door de seizoenen en bereiden graag zuivere (streek-)producten met pure smaken. Lekker eten, gezelligheid en sfeervolle ambiance zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke beleving.

Trouwlocatie Restaurant Zuiver is een zeer bijzondere trouwlocatie en feestlocatie in Utrecht! De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw feest met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner of een bijzonder bruiloftsfeest.

Groot of klein gezelschap, Zuiver verzorgt uw feest tot in de puntjes. Dit alles maakt Zuiver tot één van de mooiste feestlocaties van Utrecht en omgeving. In het inspiratieboek (vraag hierna) vindt u de diverse arrangementen voor feesten en partijen.

Zuiver draagt vol trots het Keurmerk Trouwen van NTBO (http://www.keurmerktrouwen.nl/). Het Keurmerk Trouwen staat voor professionele, betrouwbare en innovatieve bedrijven in de trouwbranche. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service kenmerken Zuiver.

We hopen dat deze pagina en onze website (http://www.zuivergastvrij.nl/) u een goede indruk geeft van de mogelijkheden op onze locatie. Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Zuiver voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Restaurant Zuiver staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

Neem gerust per mail (utrecht@zuivergastvrij.nl) of telefonisch contact met ons op (030 23 83 233). Graag tot ziens bij Restaurant Zuiver in Utrecht.

Bezoek websiteRestaurant Zuiver


Restaurant Zuiver in Utrecht - heerlijk gastvrij - Restaurant Zuiver is gevestigd in een gerenoveerde oude boerderij in Utrecht. Zuiver beschikt over twee zalen, ideaal voor een feest of vergadering. - .
Adres

  • Adres: Krommewetering 51
    3543 AM, Utrecht

  • Telefoon: 030 23 83 233

Onze locatie: