Belle

Belle is met recht een van de mooiste officiële trouwlocaties in Utrecht. De mooie ligging aan de Vecht en naast Slot Zuylen, romantiek ten top! Het verzorgen van huwelijksfeesten zit in het DNA van Belle, wij doen dit al jaren met veel passie en plezier. Van het kennismakingsgesprek tot aan de uitvoering op de dag zelf, wij nemen jullie alle zorg uit handen!

Belle is met recht een van de mooiste locaties in Utrecht voor uw (huwelijks-)feest. De Vecht, de prachtige natuur en het kasteel op de achtergrond, romantischer kan het niet! Uiteraard zorgt het team van Belle ervoor dat uw avond tot in de puntjes is verzorgd.

Trouwen in Oud-Zuilen In Oud-Zuilen kunt u uw droomhuwelijksdag verwezenlijken! U kunt trouwen in het prachtige kasteel Slot Zuylen en uw huwelijk kerkelijk in laten zegenen in het Kerkje te Oud Zuilen. Vervolgens kunt u met uw gezelschap een rondvaart maken over de rivier de Vecht en aansluitend uw receptie, diner en/of feestavond houden in Belle. Een overnachting in het unieke Logement Swaenenvecht maakt deze bijzondere dag helemaal compleet.

Feestlocatie in Utrecht Belle beschikt over twee ruimtes die zich uitstekend lenen voor intieme diners, een receptie of een grote feestavond: de Herenkamer en de Bellezaal. Sfeervol, authentiek en romantisch zijn de kernwoorden die de ambiance van deze zalen omschrijven. Voor een uitgebreide omschrijving en de capaciteit van deze ruimtes verwijzen wij u naar ‘Zalen’, prijzen (op onze website) en de verschillende feestarrangementen vindt u in ons inspiratieboek (vraag hierna).

Terras aan het water Belle heeft een terras aan de voorzijde, waar u heerlijk kunt genieten van de langsvarende bootjes. Aan de achterzijde vindt u ook een groot terras, heerlijk rustig en met zicht op Slot Zuylen. Wat ons betreft een van de mooiste plekjes van Utrecht en omstreken!

Private dining Naast de à la carte bistro biedt Belle verschillende mogelijkheden om te lunchen of dineren in een afgescheiden ruimte. In deze ruimtes, de wijnkelder, Herenkamer of Belle zaal, kunt u in een mooie ambiance samenkomen met een besloten gezelschap.

Wij hopen u op deze pagina en op onze website (www.bistrobelle.nl) een goede indruk te geven van de mogelijkheden in Belle. Maar de sfeer, ambiance en de gastvrijheid kunt u alleen ervaren tijdens een bezoek aan onze locatie! Met veel plezier geven wij u rondleiding en beantwoorden we uw vragen in een gesprek.

Voor meer informatie over ons restaurant, bel (030 2441790) of mail (info@bistrobelle.nl) gerust!

Bezoek websiteBelle


Bistro Belle | Bistro, Trouwlocatie en vergaderlocatie in Utrecht - Bistro Belle is een leuk restaurant gevestigd in het plaatsje Oud Zuilen vlakbij Utrecht die zich uitstekend leent als trouwlocatie en vergaderlocatie. - .
Adres

  • Adres: Dorpsstraat 12
    3611 AE, Oud Zuilen

  • Telefoon: 030 2441790

Onze locatie: