Kasteel Montfoort

Kasteel Montfoort: dé locatie om uw droombruiloft te verwezenlijken. Wij beschikken over meerdere zalen met een eigen uitstraling, maar allen even mooi. Kom zelf eens langs om te zien hoe mooi het hier is in het hart van het pittoreske Montfoort.

Gelegen in het zuidwestelijke deel van de provincie Utrecht, te midden van de landelijke Lopikerwaard, ligt aan de Hollandse ijssel, het stadje Montfoort.

Kasteel Montfoort bevindt zich in het hart van het stadje. Kasteel Montfoort beschikt over diverse (vernieuwde) zalen; de sfeervolle Schepen-Spiegelzaal, de authentieke Maarschalkzaal, de prachtige Poorterzaal, trendy Gelagkamer, het knusse Kruittorentje en het intieme Opa’s Honk. De zalen lenen zich uitstekend voor presentaties, vergaderingen, (besloten) diners, bruiloften of overige meetings.

Uiteraard bent u daarnaast van harte welkom in ons à la carte restaurant. Het terras op het binnenplein van het Kasteel is, met twee oude kastanjebomen, een pracht van een pleisterplaats. Een middeleeuwse omgeving en een trendy sfeer met de meest hoogstaande culinaire verrassingen.

 

Bezoek websiteKasteel Montfoort


Bruiloft, lunch of diner in de omgeving Utrecht - Kasteel Montfoort - Elke onvergetelijke dag begint en eindigt op Kasteel Montfoort. Kom langs en ervaar zelf hoe uw bruilloft, lunch of diner altijd slaagt! - .
Adres

  • Adres: Kasteelplein 1
    3417 JG, Montfoort

  • Telefoon: 0348-472727

Onze locatie: