Grote Kerk Alkmaar

De Grote Sint Laurenskerk is het grootste en drukst bezochte monument van Alkmaar. In deze bijzondere kerk kan een burgerlijke huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de ochtend, de middag of de avond.

In de Grote Sint Laurenskerk kan een burgerlijke huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de ochtend, de middag of de avond. Elk dagdeel heeft zijn eigen arrangement. Dit arrangement kan aangepast en/of uitgebreid worden naar uw eigen persoonlijke wens, inclusief receptie en/of diner.

Tevens is het mogelijk een kerkelijk huwelijk te laten voltrekken. U maakt afspraken met de voorganger van uw eigen kerkelijke richting na het reserveren van een datum. Een combinatie van burgerlijk en kerkelijk huwelijk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Interesse in een voordelig geprijsde burgerlijke huwelijksvoltrekking? Trouwen op de Laurens Bruidsdag in de historische en monumentale Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar is een onvergetelijke gebeurtenis. De laatste huwelijksvoltrekking van de dag is uit te breiden met een receptie of diner. Elke maand (behalve in de zomermaanden) is er een Laurens Bruidsdag.

Er zijn vier verschillende arrangementen voor u samengesteld: Morning Star, Sunny day, Royal evening en de Laurens bruidsdag.

In alle gevallen nodigen we u graag uit om te komen kijken in de schitterende, historische Grote Kerk Alkmaar. Neemt u hiervoor contact op met Ebbo Voorhout, telefonisch bereikbaar via 072 - 514 07 07.

Bezoek websiteGrote Kerk Alkmaar


Grote Kerk Alkmaar :: - - .
Adres

  • Adres: Koorstraat 2
    1811 GP, Alkmaar

  • Telefoon: 072-514 07 07

Onze locatie: