De Nonnerie

De Nonnerie in Maarssen is een ideale locatie voor uw huwelijksdag! We zijn een officiele trouwlocatie en daarnaast kan uw bruidsreceptie, diner en feest bij ons plaatsvinden. Na afloop van het feest kunt u overnachten in ons volledig ingerichte luxe appartement.

De Nonnerie in Maarssen is een ideale locatie voor uw huwelijksfeest, partij of prive diner.

Door gebruik te maken van de verschillende ruimtes kan iedere gewenste setting worden gecreëerd. Diners kunnen in alle ruimtes plaatsvinden. Een receptie of borrel kan in de Bar, Tuinzaal of op het terras geserveerd worden. Bij het feest is live muziek géén enkel probleem.De maximale capaciteit voor een diner is 100 personen. Voor uw borrel of feest kunnen wij maximaal 250 personen ontvangen.De Nonnerie is een officiele trouwlocatie dus trouwen in de Nonnerie is mogelijk. Tevens is het Maarssense gemeentehuis Goudestein, ook gelegen aan de Vecht, een prachtige locatie om te trouwen. Daar varen wij u als bruidspaar graag naar toe in onze eigen sloep. Maar u kunt ook vanaf Goudestein aan boord van een boot stappen en aanleggen voor de Nonnerie.

Appartement – hotel de Nonnerie is een volledig ingericht luxe driekamer appartement in een karakteristiek grachtenpand met een eigentijdse inrichting. Hier kunt u met maximaal 6 personen overnachten.

Bezoek websiteDe Nonnerie


De Nonnerie | Nonnerie - De Nonnerie exploiteert en faciliteert horeca- en cateringlocaties. Daarnaast is het bedrijf actief op het gebied van partycatering en foodsupply én aanbieder van kwalitatief hoogwaardige maaltijdcomponenten aan horeca(groothandels) en catering. - .
Adres

  • Adres: Langegracht 51
    3601 AK, Maarssen

  • Telefoon: 0346-562201

  • GSM: 0346-562201

Onze locatie: