Dientje

De mooiste feesten in Gemert beleef je natuurlijk bij Dientje! Dientje te Gemert heeft diverse sfeervolle zalen die uitgebreide mogelijkheden bieden voor kleine en grote(re) groepen van tien tot 350 personen? In 2012 is het tuin terras gerestyled. 

We zorgen ervoor dat de mooiste dag van uw leven perfect verzorgd wordt. Trouwen bij Dientje is uniek en maakt van elk huwelijksfeest een sprookje. Onze diverse zalen en ons tuinterras zijn bij uitstek geschikt voor uw bruiloft. Door de unieke ambiance en onze flexibele opstelling proberen wij de voorwaarden te scheppen om uw huwelijksdag tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Dientje staat bekend om haar persoonlijke aandacht en begeleiding van gasten.

Dientje is een trouwlocatie in Gemert. U kunt elkaar het ja-woord geven in onze sfeervolle tuin, maar ook achter de bar in de Pub. Behalve de mogelijkheid tot het organiseren van uw huwelijksreceptie, diner of feest in Dientje, kunnen bruidsparen hier dus ook in de echt met elkaar worden verbonden.Waar een enthousiast professioneel team zorgt voor de totstandkoming van een romantische trouwsetting en ervoor zorgt dat het u én uw gasten aan niets ontbreekt, zorgt een ambtenaar van de burgerlijke stand voor het wettelijke en 'echte' gedeelte.

Onze keuken biedt verschillende mogelijkheden: van eenvoudige lunch tot uitgebreid diner. Daarnaast hebben we diverse contacten in de regio, wat u kunt inzetten voor uw bruiloft, denkend aan bruidsduiven, muziek, trouwauto's, ballonnen e.d. Zodat we u het werk uit handen kunnen nemen, wanneer u dit graag wilt. Mocht u de dag zo indelen, dat u elders een fotoshoots gaat maken, dan zorgen wij voor uw gasten. Er wordt aan werkelijk alles gedacht. Samen met u zorgen wij er voor dat uw trouwdag een echt onvergetelijke dag wordt. 

U geeft elkaar het ja-woord en wij zorgen dat u een droomhuwelijk krijgt.

Bezoek websiteDientje


Feesten, zalen en catering in Gemert en omstreken bij Dientje - - .
Adres

  • Adres: Kerkstraat 9
    5421 KX, Gemert

  • Telefoon: 0492 - 361417

Onze locatie: