Pompgebouw de Esch

Pompgebouw de Esch is een rijksmonument in Rotterdam Kralingen vlakbij de oude watertoren en sinds 1990 ook een officiële trouwlocatie.

PEC Party Exceptional Catering is al ruim 23 jaar de vaste huiscateraar van het Pompgebouw de Esch en wij verzorgen daar graag uw receptie, diner, buffet en/of feestavond.

De Paleiszaal is de centrale zaal met een schitterende marmeren vloer, een heuse sterrenhemel en gewelven. Een combinatie van moderne historie. 

Pompgebouw de Esch is volledig rolstoel toegankelijk en beschikt tevens over een apart invalidentoilet.

Pompgebouw de Esch is een unieke locatie in Rotterdam, waarbij een combinatie met een boottocht op de Maas zeer goed mogelijk is!

 

Bezoek website


Pompgebouw de Esch | PEC Party Exceptional Catering (Partyservice) - Rotterdam - EC Party Exceptional Catering, is één van de grotere party-cateraars uit Zuid-Holland (gevestigd in Rotterdam). Wij verzorgen dagelijks op verschillende locaties in heel Nederland de catering voor diverse bedrijven, instellingen en particulieren. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in de complete organisatie en verzorging van (bedrijfs)evenementen. - .
Adres

  • Adres: Rijnwaterstraat 7 - 23
    3063 HC, Rotterdam

  • Telefoon: 010 - 2.85.45.55

Onze locatie: