Bobs Party & Events

Huwelijksvoltrekking op locatie. Een geslaagde bruiloft, intiem of groot, begint bij een perfecte organisatie en het vinden van de juiste locatie. En daarvoor zijn jullie bij Bobs Party & Events aan het juiste adres!

Een geslaagde bruiloft, intiem of groot, begint bij een perfecte organisatie en het vinden van de juiste locatie. En daarvoor zijn jullie bij Bobs Party & Events aan het juiste adres!

 

Samen met het bruidspaar ontwerpen de weddingplanners de perfecte bruiloft; groots en romantisch of juist bescheiden en gezellig. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De medewerkers van Bobs Party & Events zijn ervaren, zitten boordevol leuke ideeën voor jullie trouwdag en zorgen er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jullie bruiloft precies zo zal verlopen als jullie je hadden voorgesteld. Want je kunt zo’n speciale dag uiteindelijk niet overdoen. Het moet een dag worden om met heel veel plezier aan terug te denken.

JA! Ik wil......

Bobs Party & Events is in 2008 officieel benoemd tot trouwlocatie. Bruidsparen kunnen geheel in hun eigen stijl de plechtigheid laten verlopen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt op het afgesproken tijdstip voor het officiële gedeelte (dit kan zelfs tot 20:30 uur!) en daarnaast zijn de mogelijkheden en ideeën eindeloos om van de ceremonie een onvergetelijke happening te maken.

Bruiloftarrangement

€ 35,00 p.p. (4 uur)

Receptiearrangement

€ 12,00 p.p. (1½ uur)

Bruiloft Saladebuffet

€ 12,50 p.p.

Indisch buffet

€ 19,50 p.p

Sate buffet

€ 15,00 p.p. 

Vraag naar onze brochure met de bruiloftsarrangementen of neem contact op met Bobs Weddingplanner op tel: 0251-315150.

Al onze bruidsparen zijn uiteraard de ster van de dag en krijgen daarom een eigen "gouden ster" aangeboden in onze Wall of Fame.

Avondbruiloft (4 uur) bijv. 20:30 – 00:30 uur.Om 20:30 uur ontvangst van de gasten met koffie en gebak of een welkomstcocktail. Aansluitend onbeperkt borrelen (exclusief buitenlands gedistilleerd) met bittergarnituren. En als afsluiting koffie met broodjes of een puntzak frites met mayo toe om 00:30 uur.

Live muziek of een dj-entertainer kunnen wij eventueel verzorgen. Voor nadere informatie en afwijkende arrangementen kunnen jullie overleggen met onze weddingplanners, die ieder bruidspaar graag met raad en daad terzijde staan.

Bezoek websiteBobs Party & Events


Welkom bij Bobs Party & Events - - Bobs Party & Events - .
Adres

  • Adres: Westerwerf 1
    1911 JA, Uitgeest

  • Telefoon: 0251-315150

Onze locatie: