Grand Cafe Cinetone

De perfecte locatie voor een onvergetelijke dag

Grand Cafe Cinetone, het prachtig art-deco ingerichte film en theater restaurant aan het water van de Weespertrekvaart, temidden van de Amsterdam film studio's, biedt veel culinaire en entertainment mogelijkheden.

De hele week kunt u genieten van onze voortreffelijke lunchkaart, dinerkaart, dagspecialiteiten, een biertje, wijntje, cocktail of glaasje champagne met een crostini of tapas en mezze hapjes 

Openingstijden keuken:

maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 22.00zaterdag van 16.00 tot in ieder geval 22.00zondag alleen geopend voor reserveringen vanaf 8 personen, feesten en partijen

Tijdens feesten en partijen is onze sluitingstijd:

maandag tot en met donderdag tot 3.00vrijdag en zaterdag tot 4.00zondag tot 3.00

Wij beschikken over gratis wifi.

Grand Cafe Cinetone is ook beschikbaar als prachtige trouwlocatie en voor al uw feesten, presentaties, diners en bedrijfsevenementen.Wij bieden tevens luxe vergaderarrangementen aan, thema kookworkshops en coaching en cooking workshops.

U kunt ook uw gehele business relations care pakket aan ons uitbesteden bijvoorbeeld in onze vergaderzaal. Wij zullen u keer op keer verrassen met arrangementen. Als u bij ons op bezoek bent kies een plek aan de bar, in de prachtige lichte serre, in een leren crapeau bij de notenhouten schouw of in de zomer op het terras aan het water en kijk uw ogen uit! Met 150 gratis parkeerplaatsen hoeft u ook uw auto niet meer thuis te laten!

Onze privat dining/vergaderzaal is geschikt voor vergadering en diner in blok opstelling tot 30 personen

Wij verzorgen uw bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, vergadering etc.

Alle buffet en diner prijzen, cocktailhapjes, of tapas en mezze hapjes worden op aanvraag en op maat gemaakt.Tevens verzorgen wij high teas,pick-nicks, wijn en spijsproeverijen en kookworkshops en natuurlijk cateringen op locatieWij werken samen met diverse unieke locaties!

Diverse consumpties zijn mogelijk in een drankenarrangement of op nacalculatie.

Wij zijn een officiële trouwlocatie, met mogelijkheden overdag, s'avonds en in het weekend.

Wij hebben een vaste ambtenaar ter beschikking (of natuurlijk naar keuze een ambtenaar van stadsdeel oost- watergraafsmeer.)

Wij werken samen met diverse rederijen , bands, dj's, fotografen etc.

Wij zijn beschikbaar voor alle mogelijke evenementen!

Graag gaan wij met veel plezier in een persoonlijk gesprek op al uw wensen in.

Het team van grand café cinetone. 

Bezoek websiteGrand Cafe Cinetone


grand-cafe Cinetone - Grand Café Cinetone, gevestigd te Amsterdam, is een restaurant in de sfeer van de jaren dertig. Komt u gerust eens langs om uw bruiloft, bedrijfsfeest of partij te bespreken. De ruimte biedt mogelijkheden om te dansen met alle mogelijke lichteffecten en een podium biedt plaats voor een band. In plaats van levende muziek is er ook uitstekende geluidsapparatuur aanwezig. - .
Adres

  • Adres: Duivendrechtsekade 85
    1096 AJ, Amsterdam

  • Telefoon: 020-6938985

Onze locatie: