Pieterskerk Leiden

Trouwen op een authentieke en exclusieve trouwlocatie. De Pieterskerk Leiden staat garant voor royale gastvrijheid in een historische setting.

De Pieterskerk staat garant voor royale gastvrijheid in een historische setting

De historische ruimte is in te delen voor de verschillende momenten van uw feestelijke dag. Voor kleinere gezelschappen van 10-150 personen is trouwen in de intieme sfeer van het koor een bijzondere ervaring. Voor grotere gezelschappen van 150-1000 personen is het schip een prachtige sfeerlocatie om uw huwelijk te sluiten

Dineren en feesten van 10 tot 1000 gasten

Kleine gezelschappen tot 130 personen kunnen dineren in het koor. Tot 500 personen is dineren in de beuken mogelijk. Voor grotere gezelschappen tot 1000 personen kunnen wij een walking dinner verzorgen, waarbij uw gasten kunnen genieten van de fantastische ambiance van het monument. Naast een geweldige authentieke locatie beschikt de Pieterskerk Leiden over een professioneel evenementenbureau. Samen met onze partners adviseren wij u bij het organiseren van uw trouwplechtigheid, receptie, diner en/of feest.

Bruidssuite in het hart van de stad

Aansluitend kan het bruidspaar overnachten in de naastgelegen Villa Rameau, een unieke bruidssuite in Nederlands erfgoed. De privé villa bestaat uit drie verdiepingen en is luxueus en zeer comfortabel ingericht.

 

Bezoek website


- - .
Adres

  • Adres: Kloksteeg 16
    2311 SL, Leiden

  • Telefoon: 071-5137764

Onze locatie: