MeetingDistrict

Welkom bij MeetingDistrict! De centrale ligging en de multifunctionaliteit maken MeetingDistrict de ideale locatie voor al uw feestelijke evenementen zoals een receptie, bruiloftsfeest, verjaardagsfeest en familiedag bent u bij ons aan het goede adres.

Bent u op zoek naar een mooie feestzaal om iets te vieren? MeetingDistrict is de perfecte feestlocatie voor uw feest, bruiloft, receptie, jubileum of verjaardag! Wij beschikken over meerdere zalen waardoor wij geschikt zijn voor kleine intieme feesten tot grote partijen tot 1.200 personen.

 

Wij geven graag samen met u invulling aan deze mooie dag en zorgen voor fantastische herinneringen.

 

Door de flexibele opzet van de zalen kan er, afgestemd op het aantal gasten, precies de juiste formaat zaal ingezet worden voor kleine of grote groepen. Afhankelijk van uw wensen, de grootte en aard van het feest, bieden wij voor u een bijpassende zaal. Daarnaast beschikt MeetingDistrict over een groot buitenterrein dat geheel naar eigen invulling ingericht kan worden. Zo kan het buitenterrein gebruikt worden voor een gezellige barbecue, een sportieve middag of voor de trouwceremonie. Het is namelijk mogelijk om naast uw bruiloftsfeest of receptie, ook de trouwceremonie bij MeetingDistrict plaats te laten vinden.

 

MeetingDistrict is ook uitermate geschikt als multiculturele trouwlocatie. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van Marokkaanse, Turkse en Hindoe bruiloften. Zo is het bij ons eenvoudig om de mannen en vrouwen te scheiden tijdens het trouwfeest, en beschikken wij over diverse mogelijkheden om trouwrituelen tijdens het feest plaats te laten vinden. Mocht u vragen hebben over zaalverhuur, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies!

Bezoek websiteMeetingDistrict


MeetingDistrict Congrescentrum en partycentrum voor zaalverhuur in Utrecht - MeetingDistrict is het ideale congrescentrum, vergaderlocatie, feestlocatie en partycentrum. Zaalverhuur in Nieuwegein (Utrecht) met ruime mogelijkheden. - .
Adres

  • Adres: Blokhoeve 2a
    3438 LC, Nieuwegein

  • Telefoon: 030-6059050

Onze locatie: