Villa Klein Heumen

Op de grens van Nijmegen, in een prachtige, bosrijke omgeving, ligt Villa Klein Heumen. Het is een bijzondere, eigentijdse locatie die ruimte biedt aan alle mogelijke activiteiten waarbij ontmoeten centraal staat.

Op de grens van Nijmegen en Malden, in een prachtige omgeving ligt trouwlocatie Villa Klein Heumen. Het landgoed is ideaal voor een trouwerij of andere bijzondere gelegenheid. Dit kan plaatsvinden in de sprankelend ingerichte Villa, maar ook buiten in het bos.

Villa Klein Heumen telt acht ruimtes, die verschillen in grootte en sfeer. Ook exclusief gebruik van de volledige villa behoort tot de mogelijkheden.

We vervullen graag uw persoonlijke wensen op het gebied van eten, drinken, aankleding en invulling van het programma.

 Ontdek Villa Klein Heumen: - acht ruimtes, verschillend in grootte en sfeer– voor 2 tot groepen van 150 personen– binnen- en buitenruimte– professioneel en persoonlijk, ruimtelijk en intiem– voor bedrijven/organisaties en particulieren– uitstekend eten in het restaurant of op het terras– voorzien van moderne faciliteiten, gratis wireless– verschillende arrangementen in overleg samen te stellen– mogelijkheden tot invulling van trainingsprogramma’s– zeer goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer– vrij parkeren op eigen terrein– exclusief gebruik van de villa is mogelijk

 

 

 

 

Bezoek websiteVilla Klein Heumen


Welkom - Villa Klein Heumen Villa Klein Heumen - Het landgoed is ideaal voor bedrijven en particulieren die een inspirerende locatie zoeken voor een vergadering, presentatie, training, receptie, bruiloft, koffietafel of een andere bijzondere gelegenheid. - .
Adres

  • Adres: Scheidingsweg 111
    6525TD, Nijmegen

  • Telefoon: 024-3333010

Onze locatie: