Korenmolen Princenhage Breda

Unieke trouwlocatie in Breda: de Korenmolen Princenhage Breda. Deze stijlvol gerestaureerde molen bestaat uit twee verdiepingen zodat je bijvoorbeeld boven kunt dineren en beneden je trouwfeest kan vieren met 150 gasten. De trouwceremonie kan óók in de molen plaatsvinden, je hebt dus alles op één locatie.

Deze prachtige molen is één van de mooiste trouwlocaties van Breda. Hij stamt uit 1900 en het later gebouwde bijgebouw is enige jaren geleden volledig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor zakelijke evenementen en bruiloften. Een sfeervolle uitstraling met houten balken in het plafond, van alle gemakken voorzien zoals: vloerverwarming en dimbaar sfeerlicht. De ruimte bestaat uit twee verdiepingen en leent zicht daarom perfect voor een trouwfeest. Je kunt bijvoorbeeld dineren op de eerste verdieping, waar je bent omringd door de imposante muur van de molen, om daarna op de begane grond de feestavond te vieren. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en begeleiden jullie "mooiste dag" vanaf het eerste gesprek totdat de laatste gast vertrekt. Wij adviseren, denken mee en voeren jullie bruiloft persoonlijk uit. De Korenmolen Princenhage is een unieke trouwlocatie in Breda.

Tip: Voor de gasten die willen overnachten, hebben wij aantrekkelijke tarieven voor hotel Princeville dat op 3 minuten loopafstand ligt!

Bezoek website


WizardEvents.nl > Trouwlocatie Breda Korenmolen Princenhage - Welkom bij Wizard Events. Wij zijn een enthousiast event buro met jarenlange ervaring in de evenementenwereld. Feesten / Trouwen / Teambuilding / Tuinfeest / Jubileum / Opening / Wedding-Weekend / Management meeting / Evenement / Outdoor locatie / Productlancering / Landgoed Ardennen / Bruiloft - .
Adres

  • Adres: Liesboslaan 35
    4813 EA, Breda

  • Telefoon: 06-28256199

  • GSM: 06-28256199

Onze locatie: