Kasteel De Vanenburg

Een romantische trouwlocatie in een landelijke omgeving waar alles tot in de puntjes is verzorgd. Kasteel De Vanenburg biedt het passende decor voor de mooiste dag van je leven.

Kasteel De Vanenburg is gelegen op een prachtig landgoed van 55 ha. Door de diversiteit aan sfeervolle ruimtes en de schitterende kasteeltuinen kun je de gehele dag op dezelfde locatie laten verzorgen. Jullie en jullie gasten kunnen ten volle genieten van de sfeer, service en activiteiten. Ons team staat garant voor de optimale ondersteuning die je alle zorg uit handen neemt. Van burgerlijk huwelijk tot kerkelijke inzegening, van receptie tot diner, van fotosessie tot het verzorgen van de bruidstaart en de bruidssuite; zie hieronder voor de mogelijkheden:

 

Fotosessie

De gebouwen, tuinen en omgeving bieden elke fotograaf ruim voldoende mogelijkheden om een prachtige fotoreportage te kunnen maken. Trouwen op Kasteel De Vanenburg bied je kans om hier gebruik van te maken.  

 

Huwelijksvoltrekking

Kasteel De Vanenburg is één van de geautoriseerde trouwlocaties in de gemeente Putten. Het huwelijk kan voltrokken worden door één van de ambtenaren van de burgerlijke stand in Putten. De gemeente Putten informeert je graag over deze mogelijkheden.

 

Kerkelijke inzegening

De Oranjerie is één van de grotere zalen en uitermate geschikt voor de kerkelijke inzegening of dienst. Er kan ook gebruik gemaakt worden van een vleugel of pijporgel.

 

Receptie en feest

Klein Vanenburg leent zich er voor om grote groepen mensen te ontvangen en is de ideale plaats voor een receptive en/of huwelijksfeest. De capaciteit bedraagt ruim driehonderd personen.

 

Diner

Op de huwelijksdag mag ook het culinaire gedeelte niet ontbreken. Bij Kasteel De Vanenburg is dit niet alleen te realiseren, maar word je ook verrast door de smaak en opmaak. Onze chef kok denkt graag mee om een speciaal menu voor jullie samen te stellen. (Dieet)wensen wordt ook rekening mee gehouden en voor de kinderen is er een apart menu in stijl.

 

Bruidssuite

Onze romantische bruidssuite beschikt over een queen size bed, grote luxe badkamer met ligbad en douche, minibar, apart zitje met uitzicht op het Landgoed, airconditioning en koffie / thee faciliteiten.

 

Hotel

Naast de romantische bruidssuite kunnen ook jullie gasten gebruik maken van de mogelijkheid om te overnachten op Kasteel De Vanenburg. Hiervoor zijn 52 kamers beschikbaar, allen gelegen in hofjes en op het eigen terrain

Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Bezoek websiteKasteel De Vanenburg


BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg | Homepage - Kasteel De Vanenburg voor vergaderen, evenementen, trainingen, huwelijken, restaurant en hotel. - .
Adres

  • Adres: Vanenburgerallee 15
    3882 RH, Putten

  • Telefoon: 0341-375454

Onze locatie: