Het Zuiderbad restaurant

Alle vier seizoenen trouwen aan zee!  Uniek gelegen in een duinpan voor een uniek huwelijksfeest.  Wilt u het huwelijk vieren op het terras, in het restaurant of bij de gezellige buitenbar? Vertel ons uw wensen. Het Zuiderbad is een officiële trouwlocatie, waarbij zee en strand een gepaste rol spelen. De hoofdrol is tenslotte voor het bruidspaar. Het is een van de weinige restaurants in de duinen met goedkeuring  van het Hoogheemraadschap. Met de zee op de achtergrond en een robuuste witte trap naar het strand, zijn er veel mooie foto’s mogelijk.                  

Alle vier seizoenen trouwen aan zee!  Uniek gelegen in een duinpan voor een uniek huwelijksfeest.

 

Wilt u het huwelijk vieren op het terras, in het restaurant of bij de gezellige buitenbar? Vertel ons uw wensen.

Het Zuiderbad is een officiële trouwlocatie, waarbij zee en strand een gepaste rol spelen. De hoofdrol is tenslotte voor het bruidspaar. Het Zuiderbad is een van de weinige restaurants in de duinen met goedkeuring  van het Hoogheemraadschap. Daarnaast liggen er  zo’n 350 parkeerplekken op nog geen 50 meter afstand.

Met de zee op de achtergrond en een robuuste witte trap naar het strand, zijn er veel mooie foto’s mogelijk.

 

Voor trouwfeesten, klein en groot kunt u bij ons terecht. Tot circa 100 personen in het restaurant en wel tot 400 personen met de terrassen. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

 

 

Bezoek websiteHet Zuiderbad restaurant


Welkom bij Het Zuiderbad | Zuiderbad Noordwijk aan Zee - De grijze lucht begint inmiddels te vervelen, dus gooien we het bij Het Zuiderbad over een andere boeg. We richten al onze pijlen op de lente ...  - .
Adres

  • Adres: Koningin Astrid boulevard 104
    2202 BD, Noordwijk

  • Telefoon: 071-3620551

Onze locatie: