Het wapen van Willemstad

"Het wapen van Willemstad" is onlangs volledig verbouwd tot een prachtige romantische en moderne locatie. We beschikken over een restaurant, een prachtig terras met uitzicht op de haven van Willemstad, een hotel, een Loungebar en een feestzaal.

"Het wapen van Willemstad" is medio februari 2013 volledig verbouwd en gerenoveerd tot een modern, romantisch en gezellig restaurant, hotel en feestlocatie. "Het wapen van Willemstad" ligt in Willemstad, een prachtige vestingstad. U kijkt uit op de jachthaven van Willemstad.

De bovenzaal, "De Admiraalskamer", biedt maximale capaciteit voor 100 personen. Hier is een diner mogelijk en biedt het de mogelijkheid als feestzaal.

Ook hebben wij een warme, romantische, Ierse Loungebar in "Het wapen van Willemstad". Hier is het ontvangst van de daggasten eventueel mogelijk. De capaciteit van het aantal personen ligt op ongeveer 30.

Daarnaast beschikt "Het wapen van Willemstad" over zes hotelkamers. Deze kamers zijn modern en voorzien van alle gemakken.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar de website: www.wapenvanwillemstad.nl waar u meer informatie vindt en de sfeer van "Het wapen van Willemstad" kunt proeven.

Bezoek websiteHet wapen van Willemstad


Wapen van Willemstad - - .
Adres

  • Adres: Benedenkade 12
    4797 AV, Willemstad

  • Telefoon: 0168-473450

Onze locatie: