De Verzameling

U wilt trouwen in een bijzondere omgeving?Een omgeving die u inspireert, verrast, waarbij u ook nog een keerculinair wordt verwend?U bent op zoek naar een ruimte die inspiratie biedt? Die makkelijk bereikbaar is en toch idyllisch ligt?Dan willen wij u graag met ons kennis laten maken. De Verzameling

 

Trouwen in De Verzameling

Wanneer je op zoek bent naar een unieke locatie, een locatie die romantiek, emotie en beleving uitstraalt, dan zijn jullie zeer welkom in de sfeervolle omgeving van De Verzameling in Westervoort. Een totaal verbouwd kerkje waar je voor de wet kunt trouwen temidden van bijzondere kunst. Laat je verleiden door de prachtige lichtval, de uitstraling van de ruimte, kortom laat je verleiden door de liefde waarmee deze ruimte is vormgegeven en ingericht. Wij zorgen ervoor dat de bezegeling van het huwelijk plaats gaat vinden in de juiste sfeer, eventueel met een glaasje Prosecco om op jullie geluk te proosten en het aansnijden van de bruidstaart om jullie geluk te delen met de aanwezigen.

De Verzameling is dus een bijzondere locatie, die zich onderscheidt door datgene wat zij te bieden heeft; een omgeving die getuigt van schoonheid en sfeer, een omgeving waarin men zich lekker voelt, een omgeving die rust uitstraalt.

En wat heel belangrijk is; jullie als gast staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om een bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen, zodat jullie je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wij willen onze gasten zich écht thuis laten voelen bij De Verzameling en dat lukt ons heel aardig.

Laat je verleiden tot het nemen van een kijkje in De Verzameling, maak een afspraak met mij voor een bezichtiging. Ik hoop jullie te mogen ontmoeten.

Marie-José van Hekke

 

Bezoek websiteDe Verzameling


Home | De Verzameling | vergaderlocatie, Gelderland, Arnhem - Op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Gelderland? Bij Arnhem? U wilt vergaderen, trouwen of afscheid nemen? - .
Adres

  • Adres: Brouwerslaan 1a
    6931 AC, Westervoort

  • Telefoon: 026 442 84 97

Onze locatie: