Rederij De Nederlanden

Zijn jullie op zoek naar dé perfectie locatie voor jullie huwelijk in Amsterdam? Kijk dan eerst eens bij Rederij de Nederlanden. Wij verzorgen graag jullie bruiloft op het water.

Wist je dat onze boten een officiële trouwlocatie in Amsterdam zijn? De ambtenaar komt gewoon aan boord voor de ceremonie. Hiermee kunnen we een traditie in ere herstellen, want het is weer mogelijk het jawoord en de huwelijkskus onder de Magere Brug te geven. Iets dat volgens de traditie een goed voorteken is.

Jullie kunnen echter veel meer als de huwelijksceremonie aan boord houden. Geef een varende receptie of gebruik onze boten als unieke vorm van transport van huwelijk naar feest. Een diner, of feestavond met live muziek of DJ? We hebben inmiddels een zeer ruime ervaring met trouwfeesten en helpen graag alle wensen te realiseren.

Voor jullie huwelijk hebben we fraaie salonboten, mooie City Tenders en andere klassieke schepen te huur. Er zijn 8 luxueuze schepen beschikbaar met capaciteit van 2 tot 200 personen. Allen voorzien van een goed voorziene bar, verwarming, toilet en muziekinstallatie.Er is dus altijd een boot die bij het gezelschap past. De bemanning en bediening aan boord doen er alles aan om jullie een onvergetelijke trouwdag te bezorgen.

Wij gaan er van uit dat jullie uniek zijn en dus ook een unieke trouwdag willen ervaren. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk. Graag verwelkomen wij jullie bij ons op het Rederij kantoor aan het Singel in hartje Amsterdam. Jullie kunnen op afspraak de boten bekijken en de wensen bespreken met een van onze ervaren planners.

Neem dus snel contact op via 020 42 33 006 of kijk op http://www.denederlanden.com/trouwen-in-amsterdam/

Bezoek website


- - .
Adres

  • Adres: Singel 279
    1012WG, Amsterdam

  • Telefoon: 020-4233006

Onze locatie: