Hotel Restaurant Oostergoo

Dichtbij het dorpsplein staat, met fraai uitzicht over het water Hotel -Restaurant Oostergoo. Het oudste gerenommeerde hotel van Friesland. Hotel-Restaurant Oostergoo heeft zich in meer dan 150 jaar ontwikkeld tot wat het nu is. Wij blijven u dan ook graag ontvangen in een rustige, informele en hartelijke sfeer. Zowel over land als over water zijn wij uitstekend bereikbaar met parkeergelegenheid in de directe omgeving of uw eigen aanlegsteiger!

 

Uw bruiloft bij Hotel Restaurant Oostergoo moet de mooiste dag van u leven worden. U wilt natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u zich op de dag zelf, totaal geen zorgen meer hoeft te maken of u wel aan alles gedacht heeft. De verzorging van uw gasten is bij ons in goede handen!

 

Er zijn allerlei mogelijkheden voor de invulling van uw huwelijksdag. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een receptie met diner, of heeft u liever een groot feest in de avond erbij? Wilt u groots uitpakken en al uw familieleden, vrienden, collega’s en kennissen uitnodigen, of houdt u het liever intiem met alleen uw beste vrienden en directe familieleden?

 

 Natuurlijk zullen wij ons uiterste best doen om al uw wensen te realiseren, alles is bij ons bespreekbaar! Daarom stellen wij voor om een afspraak te maken, zodat wij in een persoonlijk gesprek al uw wensen kunnen bespreken en u vervolgens een duidelijke offerte toe kunnen sturen.

 

Bezoek websiteHotel Restaurant Oostergoo


HOTEL-RESTAURANT OOSTERGOO - Hotel Oostergoo is omringd door water en ligt midden in Grou (Friesland), aan het Pikmeer. Al ruim 150 jaar genieten gasten van de huiselijke ambiance, de unieke ligging en de gastvrijheid. - .
Adres

  • Adres: Nieuwe Kade 1
    9001 AE, Grou

  • Telefoon: 0566-621309

Onze locatie: