Kasteel Huis Bergh

Huis Bergh is een kasteel zoals een kasteel hoort te zijn. Met een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Dit alles maakt van Huis Bergh een zeer aantrekkelijke en stijlvolle locatie voor een huwelijksfeest. 

Het karakteristieke kasteel leent zich uitstekend voor het complete huwelijksfeest, vanaf de huwelijksvoltrekking in de Habsburgerzaal, het aansnijden van de bruidstaart en de receptie tot het diner en het feest. Aansluitend kan het bruidspaar overnachten in een luxueuze suite in een kasteeltoren.  Het kasteel en de prachtige omgeving zijn ook een schitterend decor voor bruidsfoto’s. En terwijl het bruidspaar bezig bent met de reportage, kunnen de gasten mee met een rondleiding door het kasteel. 

Eens was het imposante kasteel het stamslot van de machtige heren en graven Van den Bergh. In de zalen van het kasteel vierden zij hun feesten. Enkele eeuwen later is het nog steeds mogelijk te feesten op deze vorstelijke locatie.  Het kasteel heeft verschillende zalen voor feesten, recepties, presentaties of diners. De statige Habsburgerzaal, De Ruiterzaal, de Middeleeuwse kasteelkelder, het Grand Café Heeren Dubbel of de knusse Opkamer staan tot uw beschikking. Bij mooi weer kan het terras gereserveerd worden. Kasteel Huis Bergh beschikt over een geluidsinstallatie, microfoon en vleugel in de hal.  In de omgeving van het kasteel is er voldoende parkeerruimte. In de directe omgeving is een ruim aanbod van overnachtingsmogelijkheden.  Voor meer informatie en prijzen: kasteelHuis Bergh, tel.0314 – 66 1281

 

 

Bezoek websiteKasteel Huis Bergh


Kasteel Huis Bergh - Een van de grootste waterburchten van Nederland, met laat-middeleeuwse kunstverzameling, munt- en wapenkamer. Ook mogelijkheid tot feesten en logeren! - .
Adres

  • Adres: Hof van Bergh 8
    7041 AC, 's-Heerenberg

  • Telefoon: 0314-661281

Onze locatie: