Airport Hotel Rotterdam

Airport Hotel Rotterdam is een modern en luxe 4 sterren hotel bij Rotterdam The Hague Airport. De comfortabele kamers van dit hotel zijn van alle gemakken voorzien.

Trouwen in Rotterdam? Airport Hotel Rotterdam is een officiële trouwlocatie in Rotterdam.

Uw huwelijksdag van begin tot eind geregeld? Vanaf het ja woord tot de bruidssuite in Rotterdam een bubbel ontbijt op bed de dag erna? Het kan bij Airport Hotel Rotterdam. Een symbolische start van uw huwelijk.

Wij zijn door de gemeente Rotterdam aangemerkt als officiële trouwlocatie in Rotterdam, dus u kunt voor uw diner, receptie en feestavond op één plek blijven. Bovendien krijgt u van ons uw eerste huwelijkscadeau.. Als u uw huwelijk bij ons viert, dan overnacht u gratis in onze luxe bruidsuite. En natuurlijk zorgen wij voor een lekker flesje bubbels en hapjes bij aankomst. En een ontbijt op bed de volgende dag.

Bezoek websiteAirport Hotel Rotterdam


Hotel Rotterdam - Hotel, Restaurant & VergaderlocatieBEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel - BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel is een hotel, restaurant en vergaderlocatie gelegen bij Rotterdam The Hague Airport in een natuurrijke omgeving. - .
Adres

  • Adres: Vliegveldweg 59-61
    3043 NT, Rotterdam

  • Telefoon: 010-4625566

Onze locatie: