Abel. Grand café restaurant

  Abel kan uw gehele bruiloft verzorgen, van ceremonie tot aan het feest. Net buiten Rotterdam kunt u uw bruiloft toch landelijk vieren!

Eerst in ons knusse Restaurant met aangrenzende Serre, de intieme Salon of onze bijzondere Koepel. de ceremonie houden, om vervolgens met familie en vrienden de bruidstaart aan te snijden onder het genot van een glaasje bubbels.

Aansluitend kunt u tijdens de receptie het glas heffen op de nieuwe verbintenis. Tijdens de receptie kunnen wij voor u diverse hapjes verzorgen om de lekkere trek te stillen.

Wanneer de grotere trek toeslaat, springen wij ook graag in! Wij hebben diverse dinersuggesties voor u, zoals bijvoorbeeld een geserveerd menu of een groot buffet. Ook kunnen wij voor u een barbecue verzorgen.

Na het diner is het natuurlijk tijd voor een spetterend feest. Tijdens het feest kunnen wij voor u verschillende drankjes en hapjes verzorgen, of we kunnen u de hele organisatie uit handen nemen. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld een DJ of band verzorgen, of laten Oestermeiden langskomen die op uw feest rondlopen en rauwe oesters openen voor uw gasten. En wat dacht u van een lekkere zak frites met mayo aan het einde van de avond?

 

Bij Abel. zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij bespreken graag uw wensen met u, zodat wij uw mooiste dag tot in de puntjes kunnen verzorgen. 

Bezoek websiteAbel. Grand café restaurant


Abel Restaurant - Abel - Abel. Grand cafe restaurant is een informeel, gezellig horecabedrijf in een modern jasje. Middenin de groene natuur van de Rhoonse Grienden,nabij Rotterdam. - .
Adres

  • Adres: Albrandswaardsedijk 196
    3172 XB, Poortugaal

  • Telefoon: 010-5011500

Onze locatie: