Stichting Behoud Petruskerk

15de eeuws kerkgebouw midden in een turbo gebied, dichtbij station Sloterdijk. Prachtige (trouw)locatie met schitterende rozentuin eromheen. 

Omgeven door hoge kantoren van Teleport pronkt de Petruskerk als een romantische oase aan de Spaarndammerdijk te Amsterdam. Rond 1450 gebouwd, verwoest in 1572 door de Watergeuzen en weer opgebouwd in 1578 is de Petruskerk vandaag de dag voor velen het decor van "de mooiste dag van hun leven".

Na de laatste grote restauratie is het kerkje, net als vroeger weer het bruisende middelpunt van het "dorpje" Oud-Sloterdijk. De plek voor u om te trouwen, zoals de grootouders van Vincent van Gogh dat hier deden.

De Petruskerk is een van de weinige trouwlocaties in Amsterdam waar u al dan niet aansluitend op de burgerlijke en/of kerkelijke huwelijksvoltrekking een receptie en/of een buffet kunt geven. Op uw verzoek kunnen veel mogelijkheden uitgewerkt worden. Zoals klokken luiden, de rode loper uitrollen en de vlag hijsen.

Lommerrijk achter de Petruskerk ligt de consistorie verscholen. Een perfect gerestaureerd houten gebouwtje uit de 18e eeuw. Door de jaren heen heeft het gebouw dienst gedaan voor de meeste uiteenlopende doeleinden.

Nu wordt het vooral gebruikt voor het bruidspaar, zodat zij zich even kunnen terugtrekken en verfrissen voor of na de huwelijksvoltrekking. De ruimte is tevens te huur voor voorbereidingen van het huwelijk, kinderopvang e.d. 

Bezoek websiteStichting Behoud Petruskerk


Welkom bij Stichting Behoud Petruskerk - Stichting Behoud Petruskerk - Trouwen in de Petruskerk, de mooiste trouwlocatie in Amsterdam. - .
Adres

  • Adres: Spaarndammerdijk 681
    1014 AE, Amsterdam

  • Telefoon: 020-6821910

  • GSM: 06-51407541

Onze locatie: