IDRW - Restaurant In Den Rustwat

Gelegen in een oude herberg uit 1597. met rieten dak. een zeer goede keuken, mooie wijnkaart. Aparte ruimte met eigen terras. Goede parkeergelegenheid

We hebben achter het restaurant een aparte ruimte voor gezelschappen, de Oranjerie. 

De Oranjerie is geschikt voor groepen van 15 tot 55 personen. De ruimte is gelegen een lichte omgeving,  met een eigen terras die uitkijkt op Trompenburg tuinen. U zit midden in het groen, en dat in het centrum van Rotterdam. We hebben een groot parkeer terrein voor ons restaurant. Ons à la carte restaurant is gelegen in een oude herberg van 1597. Het mooie rieten dak is de blikvanger. Binnen is de authentieke sfeer behouden gebleven, maar wel met moderne accenten.

Een smaakvolle, eerlijke keuken met mooie dagverse producten is voor ons het uitgangspunt. We werken met ambachtelijk ingrediënten van top leveranciers en produceren alles zelf. Een goede, vriendelijke service is voor ons erg belangrijk. We willen dat u zich thuis voelt in ons restaurant.

Hebt u nog verder vragen, of wilt u een afspraak maken, neemt u dan gerust contact met ons op. Hartelijk dank voor uw belangstelling voor ons restaurant

Bezoek websiteIDRW - Restaurant In Den Rustwat


IDRW | Restaurant In Den RustwatRestaurant In Den Rustwat, best bewaarde geheim van Rotterdam - Restaurant In Den Rustwat (IDRW) wordt ook wel genoemd "het best bewaarde geheim van Rotterdam". Vanwege de geweldige combinatie van modern design en koken met het authentieke van de locatie en de traditionele service! - .
Adres

  • Adres: Honingerdijk 96
    3062 NX, Rotterdam

  • Telefoon: 010-4134110

Onze locatie: