Suitehotel Restaurant Posthoorn

Trouw in Stijl bij de Posthoorn. Een prachtige luxe Rijksmonumentale locatie met alle voorzieningen voor een idylisch en intiem huwelijk.

De Posthoorn staat bekend als een van de meest stijlvolle en romantische Hotel|Restaurants van Noord-Holland, gelegen in het idyllische oude centrum van Monnickendam, Waterland. Ons boutique hotel, exclusieve restaurant (1 Michelin Ster), stijlkamers en monumentale binnentuin bieden de perfecte locatie voor een uitgebreide receptie, lunch, diner, trouwfeest of huwelijksnacht. Als officiële trouwlocatie kunt u in onze romantische entourage elkaar het jawoord geven. Afhankelijk van het aantal personen en uw voorkeur voor sfeer kiezen we samen voor een passende omgeving. De mooiste dag van uw leven sluit u af met ons vorstelijk bruidsarrangement. Na een bijzondere intensieve dag is het moment daar om samen te relaxen in onze luxueuze bruidssuite. Met Champagne, brandende kaarsen en rozenblaadjes viert de romantiek hoogtij. De volgende dag geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed met champagne.

Deze dag is voor ons net zo belangrijk als voor u; Vanaf de planning tot het moment dat de laatste gast weer bij ons vertrekt verzorgen wij uw mooiste dag. Omdat wij vinden dat elke bruiloft uniek is, bespreken wij graag eerst uw wensen waarna wij in overleg met u een passende offerte zullen samenstellen. Neemt u voor de planning van uw trouwdag contact op met de Posthoorn. Wij zullen met veel plezier de mogelijkheden met u bespreken voor een onvergetelijke dag. Reserveer tijdig, zeker als u van plan bent om in de zomermaanden te trouwen!

Bezoek websiteSuitehotel Restaurant Posthoorn


Posthoorn | Michelinster Restaurant | Hotel | Monnickendam - Culinaire hotspot in Noord-Holland en romantisch hotel. Tevens bijzondere locatie voor vergaderen, trouwen, product presentaties, feesten en recepties. - .
Adres

  • Adres: Noordeinde 43
    1141 AG, Monnickendam

  • Telefoon: 0299-654598

Onze locatie: