Trouwschip Bounty

Trouwschip Bounty heeft de trouwlicenties voor de gemeenten Amsterdam, Volendam, Hoorn en Lelystad. trouwen aan boord van een schip.

Dit luxe, dwarsgetuigde, zeilschip is ideaal voor dag- en avond tochten. Het schip biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen. Zeil- en partyship Bounty behoort tot één van de mooiste schepen van Nederland.

Zeil- partyship Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die tot 1965 dienst deed als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot luxe zeilend schip. Haar thuishaven is Bataviahaven te Lelystad, maar de Bounty kan ook vanuit andere havens vertrekken: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen. Dit vierkant getuigde schip is ingericht met gevoel voor traditie en gezelligheid. Voor iedere gelegenheid kunnen wij een passend arrangement samenstellen. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt hebben wij naast een aantal interessante standaard arrangementen ook de mogelijkheden om een vaartocht geheel naar uw smaak in te richten Het schip buiten biedt een dek vol ruimte om rond te lopen en te genieten van de zon, water en wind. Binnen bevindt zich een lichte, ruime bar met uitzicht over het water. Benedendeks bevinden zich vier toiletten en een professionele keuken. Vanaf de bar gaat een trap naar een ruime dans- en eetruimte. Er is een professionele geluidsinstallatie aan boord en wij hebben een vaste cateraar die al uw culinaire wensen kan vervullen. Dit schip biedt ruimte voor 15 tot maximaal 50 personen. Er zijn geen slaapplaatsen aan boord, maar we kunnen wel eventueel een overnachting regelen in een hotel of slaapschip. Namens de crew heten wij u van harte welkom. Tevens krijgen wij energie als u tevreden bent en ontvangt u service met een glimlach.

Bezoek website


Trouwen Huwelijk Zeilen - Zeil- Trouwschip BountyHet zeilschip biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen. - Trouwen Huwelijk Zeilen - Zeil- Trouwschip Bounty - .
Adres

  • Adres: Claerbeek 41
    8242 KG, Lelystad

  • Telefoon: 0320-820204

  • GSM: 06-51173043

Onze locatie: