Gouden Vloot, Klipper Isis

Trouwen op de Waddenzee                       Schitterend zeilen op een fonkelende zee Trouwen met je voeten in het zand Niet alledaags maar heel speciaal

De Klipper Isis is officiële trouwlocatie in de gemeente Harlingen. En dat niet alleen.... vanaf januari 2012 is het ook mogeljk om aan boord van de Isis óp de Waddenzee te trouwen.

 

Van huwelijkceremonie tot 7-gangen diner.

 

Onze speciale Trouw-zeilreizen zijn voor toekomstige echtparen die op zoek zijn naar een heel bijzondere locatie en een heel bijzondere wens: Trouwen op de Waddenzee.

Verlaat het land en gooi de trossen los.

Trouwen op een zandbank, midden op het drooggevallen. Unieke reizen, selecte gezelschappen en bijzondere momenten. Wij zijn bevoorrecht om deze speciale zeilreizen met u te mogen delen.

Geniet tijdens de mooiste dag van uw leven van een bijzondere zeilcruise met een prachtig zeilschip over de Waddenzee en van een ontspannen zeilreis naar de mooiste eilanden of uw eigen drooggevallen zandbank.

Kies nu één van de unieke en zorgvuldig samengestelde Trouw zeilreizen en verras uw partner, vrienden en familie met een onvergetelijke belevenis.

Graag tot ziens aan boord, bel ons gerust om alvast kennis te maken met ons en de schone dame Isis.

Joost Martijn en Anna Glas.

Bezoek websiteGouden Vloot, Klipper Isis


Zeilen Waddenzee - Zeilreizen - Zeilvakantie - Klipper Isis - Zeilen op de Waddenzee met de Klipper Isis & de Overwinning. Individueel meezeilen, familieuitje, bedrijfsuitje of bruiloft op zee. Welkom aan boord! - .
Adres

  • Adres: Dokkade
    8862 NZ, Harlingen

  • Telefoon: 020-7860317

  • GSM: 06-25056559

Onze locatie: