de Zwart verhuur

Wij verhuren al sinds 1907 partytenten onder andere voor huwelijken.

WIj zijn een tentenverhuur bedrijf uit Amsterdam.

naast partytenten en groepstenten verhuren wij ook podia, meubilair en alles wat nodig is om een geslaagd feest te geven. Of u nu een receptie een diner of een party wil organiseren, voor elk evenement hebben wij de juiste tent in voorraad op maat neergezet van de beschikbare ruimte. Wij maken voor elk project een offerte op maat en komen naar uw lokatie kijken zodat wij voor ieder plekje de juiste overkapping kunnen plaatsen.

Tenten van de Zwart verhuur zijn stormvast en worden door vakmensen gebouwd en afgebroken met respect voor de omgeving. Zodat ook na het feest uw lokatie in de oorspronkelijke staat wordt achter gelaten

wie aan tenten denkt denk vaak aan de zomer. Maar ook in de winter weten wij door de plaatsing van degelijke kachels de tent op een aangename temperatuur te houden. Het enige wat u hoeft te doen is de thermostaat omhoog te draaien.

U kunt bij ons terecht voor alleen een ten maar ook kunnen wij deze volledig inrichten. Tafels en stoelen naar ieders smaak. vloeren van hout of met tapijttegels, verlichting, toiletgroepen, verwarming of stroomvoorziening alles  kunnen wij vanuit eigen voorraad verzorgen

De zwart verhuur is in 1907 opgericht als zeilmakerij en tentenfabriek in de Amsterdamse binnenstad hoewel wij in de zeventiger jaren naar Amsterdam Sloterdijk  (tegenwoordig Westpoort) zijn verhuist zijn we een op en top Amsterdams bedrijf gebleven.

Bel ons eens voor een afspraak. wij nemen de tijd voor u voor wat voor u de tijd van uw leven is.

 

 

Bezoek websitede Zwart verhuur


- - .
Adres

  • Adres: Portsmuiden 11b
    1046 AH, Amsterdam

  • Telefoon: 020 6110035

  • GSM: 06 81429160

Onze locatie: