Buitenplaats Erve Hulsbek

Buitenplaats Erve Hulsbeek is een prachtige buitenlocatie gelegen midden in het groen met een mooi terras aan een historische vijver. Er zijn meerdere ruimtes voor een feest en er een hotel met bruidssuite.

Buitenplaats Erve Hulsbeek - Uniek en onvergetelijk.

De exclusieve trouwlocatie Buitenplaats Erve Hulsbeek is gelegen op een groot landgoed nabij Oldenzaal, de Glimach van Twente. De prachtige trouw- en feestlocatie in combinatie met de sfeer die zij uitstraalt, dragen bij aan een speciaal gevoel op deze bijzondere dag. Daarbij biedt Erve Hulsbeek de mogelijkheid om de gehele dag voor u te verzorgen: van huwelijkceremonie, receptie, diner, feest tot overnachting in de bruidssuite in ons hotel, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Buitenplaats Erve Hulsbeek heeft verschillende sfeervolle ruimtes, waar het organiseren van zowel kleine als grote feesten mogelijk is. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om uw bruiloftsfeest geheel op het terras bij de vijver te laten plaatsvinden. In onze historische Springertuin met vijver zijn romantische plekjes te vinden voor een unieke fotoreportage.

Breng de huwelijksnacht door in onze bruidssuite in ons nieuwe 4 sterren hotel. Deze luxe suite is uitgevoerd met een aparte slaaphoek, sfeervolle badkamer met bubbelbad, aparte doucheruimte met regendouche, infrarood sauna, design zithoek en eethoek. U sluit de dag daarna af met een uitgebreid champagne ontbijt. Kortom een mooie suite om nog even na te genieten van het bruiloftsfeest.

 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw huwelijksdag. Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website of kom vrijblijvend langs voor een informatief gesprek, wij ontvangen u graag in een gastvrij Oldenzaal.

Bezoek websiteBuitenplaats Erve Hulsbek


Erve Hulsbeek - Home - Erve Hulsbeek ligt op landgoed Het Hulsbeek, vlakbij de Hanzestad Oldenzaal. Op het landgoed bevinden zich bossen, heidevelden, vennetjes, zwem- en visvijvers, zandstranden. Erve Hulsbeek beschikt over 4-sterren hotelkamers, vergaderruimten en restaurant - .
Adres

  • Adres: Oude Almeloseweg 13
    7576 PE, Oldenzaal

  • Telefoon: 0541-513311

  • GSM: 06-23703072

Onze locatie: